0. klasse 2020/2021? Kom til infomøde.

Har I et barn, der skal starte i 0. klasse august 2020?

Her på Kornmod Realskole starter vi to nye klasser. For at give jer mulighed for at træffe det bedste valg for jeres barn vil vi gerne invitere jer til et informationsmøde:

Torsdag den 14. november 2019, kl. 19.00 – 21.00

På mødet vil vi fortælle om Kornmod Realskole og vores fokus på faglighed og læring, trivsel og fællesskab. I vil møde skolelederen, børnehaveklasse-lærerne, pædagogerne fra sfo’en og en forælder fra dette skoleårs 0. klasse. Her vil også blive mulighed for at møde og tale med de andre forældre, der har overvejet at vælge Kornmod Realskole. Vi vil derfor opfordre alle interesserede til at komme – også selvom man kender skolen allerede.
Hvis I har brug for yderlig information, så er I velkomne til at kontakte skolen eller booke tid til en rundvisning med skolelederen.

Hvis I har spørgsmål til ventelisten, så kan skolens sekretær Birgit Markussen kontaktes på tlf. 86822677 eller på mail [email protected]
I er også meget velkomne til at kontakte skoleleder Christian Weile på tlf. 24448994 eller på mail [email protected]

Så reserver allerede nu datoen i kalenderen.

Hvis I gerne vil med begge to, så er der mulighed for at få passet børn under mødet. Det kræver blot en tilmelding med antal børn, som kan gøres ved at sende en mail til vores SFO-leder [email protected]

Kornmod Realskole

Christian Weile

Se videoer omkring dét at starte i 0. klasse på Kornmod Realskole nedenfor.