Eksporter data

Så længe du går på Kornmod Realskole har du gratis adgang til Microsoft Office. Derudover har du adgang til en Google Apps uddannelseskonto.

Når du forlader Kornmod Realskole skal du være opmærksom på følgende.

Din Microsoft Office Licens

Hvis du igennem din skolegang på Kornmod Realskole har benyttet dig af tilbuddet om at downloade gratis versioner af Microsoft Office, skal du være opmærksom på, at din licens til Microsoft Office udløber ca. 1 mdr efter du forlader skolen, eller når Kornmod Realskole opsiger aftalen med Microsoft.

Bemærk: Kornmod Realskole har opsagt aftalen pr. 25. april. Dette gælder for alle elever der har en fået en chromebook udleveret af skolen (DVS det gælder ikke 10. klasse der er en BYOD klasse).

Din Google Apps konto (@kornmodrealskole.dk)

Din Google Apps Uddannelseskonto ( [email protected]) bliver slettet 60 dage efter du har forladt Kornmod Realskole. Dette er nødvendigt, da vi kun har lov til at give aktive elever en Gratis Google Apps uddannelses konto.

Hvis du har været glad for at bruge Google Apps (Gmail, Drev osv) kan du til en hver tid oprette din egen gratis Google konto. Dette kan du fx gøre her

Eksporter dine Google data

Når din @kornmodrealskole.dk konto slettes, vil du ikke længere have adgang til de data du har oprettet mens du gik på Kornmod Realskole. Fx dine Google dokumenter mm. Hvis du tror du får brug for nogle af dine data igen, skal du eksporterer dine data inden din konto slettes. Nedenfor er der et link til en vejledning der viser hvordan du eksporterer dine data.

Vejledning: Sådan eksporterer du dine Google Apps data