Gammel elevfest

Kornmod Realskole – fest for skolens gamle elever

Gense din gamle skole til gammel elevfest

Lørdag d. 26. september 2020

.. slår Kornmod Realskole dørene op til en både hyggelig og festlig aften for skolens gamle elever. Hvert 5. år afholder skolen fest for gamle elever og i 2020 er det altså tid til en festlig aften igen. Vi har strikket et spændende program til deltagerne med både stand-up, lækker menu og en DJ, der sørger for god musik under både middag og evt. til en dans.

I aftenens løb bliver der mulighed for at få en snak med nogle af skolens lærere. Der vil også blive arrangeret rundture på skolen i aftenens løb, så man kan se de gamle lokaler.

Har du lyst til at være en del af en uforglemmelig aften med dine gamle skolekammerater fra Kornmod, så tilmeld dig festen allerede nu. Vi har desværre kun plads til 250 gæster, så først til mølle…

Aldersgrænsen er 18 år.

Program

17.00: Velkomst og gensynsglæde (baren er åben)
18.00: Standup show v. Mahamad Habane
18.30: Fællesspisning
22.00: DJ
00.00: Tak for i dag

Pris for ovenstående: 330 kr. pr person, som betales via Mobilepay umiddelbart efter tilmeldingen. Drikkevarer må ikke medbringes, men kan købes i baren til fornuftige priser.

Hvis du ikke allerede har gjort det, er du også meget velkommen til at lave en uofficiel tilmelding på vores Facebook begivenhed: http://bit.ly/fb-elevfest20

Hent invitationen som PDF