Samarbejde med College 360

8. årgang på Kornmod Realskole og College 360 HHX har netop færdiggjort et fælles forløb på tre uger om informationskampagner. Forløbet er en del af et reklameforløb i danskundervisningen.

Handelsgymnasiets elever og lærere underviste 8. klasserne i faget markedskommunikation og lærte dem om målgruppeanalyser, filmiske virkemidler, budskaber og medievalg.

Resultatet blev nogle kreative kampagner fra 8. klasserne og en masse viden om teorierne bag.

Der er mange gevinster ved at samarbejde med verden uden for skolen. I dette forløb fik eleverne en masse viden, færdigheder og en anden vinkel på det stof, vi arbejder med i skolen. Samtidig fik de et indblik i HHX og et af de fag, som de vil kunne møde på den ungdomsuddannelse. Spændende og lærerigt!