Skoleboden

Skoleboden på Kornmod Realskole

På skolen er der en skolebod, hvor eleverne i frikvartererne kan købe mad og drikkevarer.

Der er dagligt en lun middagsret samt forskellige sandwich og også en frisk salat med brød. Derudover kan eleverne købe forskellige hjemmelavede brød samt mælk, juice eller kildevand.

Den daglige drift står Helle Jensen for, og i frikvartererne har hun hjælp af elever fra 7. årgang til at betjene alle eleverne.

Menuplaner udsendes via skolens intranet.

Procedure i boden

Eleverne kan bestille og betale deres mad i det første frikvarter. De får en kupon, som de skal medbringe i 12-frikvarteret, hvor de så får udleveret deres mad.

Der er 4 ekspeditionssteder at betjene eleverne fra, hvor årgangene fordeler sig efter en given plan i håb om at undgå for megen skubben og masen, når eleverne står i kø for at købe deres mad.

Prisliste og madplan er hængt op ved boden. Ugeplanen med “dagens ret” kan også ses på forældreintra hver uge fra mandag morgen.