Skoleboden

Skoleboden på Kornmod Realskole

På skolen er der en skolebod, hvor eleverne i frikvartererne kan købe mad og drikkevarer.

Der er dagligt en lun middagsret samt forskellige sandwich og også en frisk salat med brød. Derudover kan eleverne købe forskellige hjemmelavede brød samt mælk, juice eller kildevand.

Den daglige drift står Helle Jensen for, og i frikvartererne har hun hjælp af elever fra 7. årgang til at betjene alle eleverne.

Menuplaner udsendes via skolens intranet.

Procedure i boden

Eleverne kan bestille og betale deres mad via betalingsløsningen KanPla. Kortet fra KanPla kan også bruges som betalingskort i boden ved løssalg. Det er også muligt at benytte MobilPay til betaling.

Der er i boden pt. 2 ekspeditionssteder at betjene eleverne fra.

Prisliste og madplan er hængt op ved boden. Ugeplanen med “dagens ret” kan ses på KanPla’s hjemmeside og App hver uge fra mandag morgen.